Beste leden en ouders van onze jeugdleden,

 

Het onderstaande artikel stond in de Tubantia van woensdag 26 september jl, heeft u het ook gelezen?

Volleybalvereniging Aastad uit Almelo zoekt vrijwilligers

ALMELO – Volleybalvereniging Aastad hoopt de komende tijd meer vrijwilligers aan de club te binden.

De vereniging heeft de ambitie om te groeien en beter te worden en daarvoor zijn meer vrijwilligers nodig. Sportbedrijf Almelo helpt hierbij. „De taken binnen de vereniging zijn erg divers. Daardoor is er voor ieder lid die zijn of haar steentje wil bijdragen wel een klus naar wens”, stelt jeugdcommissielid Maarten ter Maat.

„Het is dus niet de vraag wie er wat wil doen, maar wat mensen willen doen.” Tussen 12 en 19 oktober worden leden en ouders van jeugdleden persoonlijk benaderd.

Een mooie promotie voor onze vereniging, maar ook met een hele duidelijke boodschap. Wellicht hebben jullie de  flyers in de sporthal ook al zien hangen.

Gelukkig beschikt onze vereniging al over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Onze vrijwilligers, het fundament van de vereniging, zorgen ervoor dat wij onze activiteiten betaalbaar kunnen aanbieden en niet te vergeten het daadwerkelijke bestaansrecht van VC AAstad. Graag willen we dit ook behouden voor de toekomst, maar zullen we een aantal cruciale functies binnen de vereniging wel moeten invullen. Ervan uitgaande dat ieder mens, unieke talenten heeft, zijn we misschien wel op zoek naar jouw talent. Sta je er voor open??

Inmiddels hebben we alle taken binnen de vereniging geïnventariseerd en die willen we graag met je bespreken. Ook voor leden en ouders die beperkt tijden hebben, zijn er voldoende mogelijkheden. We nemen gauw telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Misschien kun je ondertussen zelf al nadenken hoe je jouw talent het beste kunt inzetten voor de vereniging.

Hierbij valt te denken aan: zitting nemen in een van de commissies of het uitvoeren van de ledenadministratie. Wellicht lijkt het je leuk om extra bardiensten te draaien of tijdens een thuisronde de zaal op te bouwen. Maar ook valt te denken aan training geven of assisteren bij trainingen, coördineren van acties zoals de grote club, jantje beton. Of misschien ben jij wel de sponsor waar Aastad naar op zoek is. Er is genoeg te doen en we willen graag gaan voor het motto: samen staan we sterk.

Tot gauw.

Met vriendelijke groet,

 

Maarten ter Maat, Jordy Wanschers en Jeanet Westra

download