Het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) is de modernste manier van het registreren van wedstrijden in de Nederlandse volleybalcompetitie. Met behulp van het DWF zijn alle wedstrijdgegevens en uitslagen snel up-to-date en worden er vele kansen voor de toekomst gecreëerd. De doelstelling van  NeVoBo is dat in de toekomst 100% van alle gespeelde wedstrijden met behulp van het DWF wordt geregistreerd. DWF is niet verplicht! Iedere vereniging is vrij om gebruik te maken van het DWF.

Onze vereniging heeft ervoor gekozen om hier voorlopig nog niet aan deel te nemen en dus gebruik te blijven maken van de papieren versie. Zodra hier verandering in komt worden jullie daarover geinformeerd.

Doordat per vereniging verschilt of ze gebruik maken van het DWF, kan ieder team bij uitwedstrijden wel geconfronteerd worden met het DWF. De ontvangende vereniging maakt de keuze of het DWF wel of niet gebruikt wordt.

Wil je vooraf kennismaken met het DWF, bekijk dan de instructiefilm van het DWF. Of log in op de demoversie van het DWF. Op de site van de NeVoBo is ook meer informatie te vinden over het DWF.