De Technische Commissie (TC) en het bestuur van volleybalvereniging Fysio Engbersen Aastad zijn er in geslaagd om Herman Dasselaar voor het komende seizoen 2020/2021 aan te stellen als trainer/coach van hun H1 team dat speelt in de promotieklasse.

Hij volgt daarmee Bas Treffers en Martin Lutke Schipholt op. De vereniging is beide heren zeer dankbaar voor hun inzet tijdens de afgelopen seizoenen!

Dasselaar komt over van Tornado Geesteren, waar hij de laatste jaren Tornado op de kaart zette met 5 jeugdkampioenschappen, onder meer van Hoofd- en Topklasse en een derde plek met het meisje A team op het Nederlands kampioenschap (NGJK). Daarvoor was hij trainer van Side-out dames 1 Slagharen en Volco dames 1 uit Ommen.

Herman had nogal wat keuzemogelijkheden voor het komende seizoen, maar koos op de valreep toch om naar Fysio Engbersen Aastad in Almelo te gaan, al blijft hij ook bij Tornado(jeugd) nog wel actief.

Hij is een échte volleybal liefhebber en jeugdopleider, maar was zoals gezegd door de jaren heen ook heel succesvol met uiteenlopende dames en heren seniorenteams bij verschillende verenigingen.

De TC en het bestuur van Fysio Engbersen Aastad zijn zeer blij met zijn komst en keuze en zijn er van overtuigd dat Herman met zijn ervaring en kwaliteit het komende seizoen de heren op een hoger niveau kan laten acteren.

Langs deze weg doen we tevens een oproep aan spelers die ons Heren 1 (promotieklasse of hoger) willen komen versterken. Wie durft deze sportieve uitdaging aan!?