coronatoegangsbewijs

Om het bezoek van de kantine in goede banen te leiden, volgen wij hierin de richtlijnen van het NOC/NSF.

Sinds 25 januari 2022 is de kantine weer geopend. We houden nog wel rekening met een aantal restricties m.b.t. de geldende coronamaatregelen. Een deel van de sportkantine is gescheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine door iedereen gebruikt kan blijven worden, ook zonder coronatoegangsbewijs.

Voorwaarden gebruik kantine (per 25 januari 2022)
Tot nader bericht blijft de kantine op trainingsavonden gesloten. Alleen op thuisspeelrondes is de kantine geopend. Een coronatoegangsbewijs moet getoond moet worden vanaf 18 jaar bij entree. Er moet 1,5 meter afstand gehouden worden tot elkaar en het dragen van een mondkapje bij verplaatsing is verplicht. Ook is een vaste zitplaats verplicht. Eenmaal plaatsgenomen, dan mag het mondkapje af. Voor afhaal is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. De kantine moet om 22.00 uur haar deuren sluiten. Wel mag de kantine na 22.00 uur openblijven voor afhaal.

Voor de duidelijkheid:

geen coronatoegangsbewijs nodig

  • voor het afhalen van eten en drinken;
  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horecagedeelte.
  • als je jonger bent dan 18 jaar; voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte van de kantine.

wel coronatoegangsbewijs nodig

  • als 18 jaar of ouder bent; voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte van de kantine.

Zie de rijksoverheid voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.