Van 13 t/m 23 september is het EK Volleybal Mannen in Nederland. In onder meer een uitverkocht Rotterdam Ahoy laten de Lange Mannen zien hoe goed ze in volleybal zijn, maar ook hoe mooi en leuk de sport is. Wij willen de huidige volleybalhype voorzetten in Almelo en organiseren daarom inlooptrainingen voor de jeugd, en dan met name jongens!

Met teksten en foto’s als ‘Scoren als Nimir’ en ‘Smashen als Maarten’ maken we de lokale jeugd enthousiast voor de volleybalsport. Wij nodigen jeugd van 6 tot 12 jaar uit om op een donderdagmiddag gratis kennis te maken met volleybal en onze vereniging tijdens de minitrainingen. Deze activiteit is niet alleen gericht op jongens. Ook meiden zijn van harte welkom.

Onze minicoördinator Daniëlle Tahapary: “Het EK dat nu gespeeld wordt, is een prachtige manier om te laten zien hoe ontzettend leuk het is om te volleyballen. Bovendien is volleybal een heel sociale sport, waar kinderen zeker ook buiten het veld veel van opsteken. Alle jonge jongens en meiden zijn van harte welkom om met VC Aastad kennis te maken tijdens onze leuke minitrainingen!”

VC Aastad is dé volleybalvereniging uit Almelo. Elke donderdag van 17:00 – 18:15 uur wordt er door de jongste leden (6-12 jaar) getraind in sporthal De Windmolenbroek. Lijkt volleybal jou ook leuk, kom dan kennismaken en train 4x gratis mee! Geef je voor deze proeftrainingen op via het aanmeldformulier.

Neem vriendjes en vriendinnetjes mee!

Ken jij vriendjes of vriendinnetjes die zeker eens moeten komen ontdekken hoe leuk volleyballen bij onze vereniging is? Nodig ze dan uit om eens mee te doen met een minitraining!

Leuk, ik kom meetrainen!