Aan alle aanvoerders, spelers en trainers.

De tas met wedstrijdshirts mag – indien gewenst – bij Miranda Hubbelmeijer worden ingeleverd, zodat zij deze gedurende de zomermaanden in de kledingkast kan bewaren. Je mag de tas ook zelf houden tot de competitie weer begint, want in principe wordt ervan uit dat er voldoende keuze aan maten in de tas zitten, zodat er aan het begin van het volgende seizoen zo min mogelijk geruild hoeft te worden. Mocht echter toch blijken dat de maten niet uitkomen, dan is het misschien mogelijk vanuit onze voorraad iets te wijzigen.

Mocht je de tas liever niet al die tijd thuis willen laten, dan kun je deze bij Miranda tijdens haar trainingsavond op dinsdag rond 21:00 uur afleveren of neem even contact met haar op om het eventueel bij haar thuis af te geven. Graag wel even aangeven, of jullie de tas willen inleveren of zelf willen houden en ook bij wie deze tas dan is, zodat hier aan het begin van het seizoen geen misverstanden over bestaan.

Tot slot, spelers die na dit seizoen stoppen met volleyballen, dienen het trainingspak en broekje bij hun aanvoerder of bij Miranda in te leveren. Graag de namen doorgeven aan Miranda, zodat zij dat kan verwerken.