Wedstrijdkleding

VC Aastad speelt in een blauwe broek en een rood-blauw shirt. Uitzondering hierop zijn de recreanten.

Het is voor de deelnemers aan de competitie verplicht om tijdens de wedstrijden uniform gekleed te gaan.

Truien (hoodies)

VC Aastad heeft voor de jeugd gesponsorde truien (hoodies). Deze truien zijn eigendom van de vereniging en worden in bruikleen gegeven aan de jeugdspelers. De trui mag je dragen bij trainingen, wedstrijden en officiële toernooien. Mocht je stoppen met volleyballen of naar de senioren gaan, lever je de trui in bij de teamverantwoordelijke.

Raak je de trui kwijt, of gaat de trui kapot, dan moet je een vergoeding van EUR 25,- betalen, zodat we een nieuwe trui kunnen bestellen.

Trainingspakken
VC Aastad heeft voor zijn gehele vereniging dezelfde trainingspakken. Deze pakken bestaan uit een blauwe broek en blauw-rode jas.

De wedstrijdkleding en trainingspakken zijn eigendom van de vereniging en mogen uitsluitend worden gebruikt tijdens wedstrijden en officiële toernooien en niet tijdens trainingen en buitentoernooien.

Wassen
De shirts dienen gezamenlijk te worden gewassen, op de manier zoals in het wasvoorschrift staat vermeld. Het trainingspak, de sweater en de broek (niet voor de mini’s) wordt door iedereen individueel netjes verzorgd op de manier zoals dat zou gaan met eigen kleding.

De shirts en de pakken mogen alleen tijdens de wedstrijden en officiële toernooien gedragen worden. Bij vermissing of beschadiging zullen de kosten van reparatie of het opnieuw aanschaffen in rekening gebracht worden. Na afloop van het seizoen zal de kleding worden ingenomen en aan het begin van het nieuwe seizoen zal deze weer uitgedeeld worden.