Beste (oud-)volleyballer,

Jij snapt toch als geen ander wat volleybal zo leuk maakt, waarom zou je ooit stoppen met volleybal? Dit wil je toch je hele leven blijven doen? Al is het maar om het plezier in een groep te beleven. VC Aastad heeft goed nieuws voor je, want stoppen met volleybal is geen optie meer! Ben je 55+ en zit je op volleybal of heb je op volleybal gezeten? Dan kan jij ervoor zorgen dat je bij VC Aastad je hele leven kan volleyballen, want VC Aastad wil gaan starten met OldStars volleybal!

OldStars volleybal betekent net zo veel plezier en sociale contacten als in het reguliere volleybal, alleen dan met aangepaste (spel)regels (bijvoorbeeld niet smashen). Deze aangepaste (spel)regels dragen voor een belangrijk deel bij aan de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze volleybal te kunnen spelen. Door het respecteren van de regels door de doelgroep betekent dat het plezier in het spel maximaal ervaren wordt. Vanuit deze gedachte zijn de regels ook opgezet. Uiteraard zijn de deelnemers fanatiek en willen zij graag winnen, maar winnen staat niet voorop bij OldStars volleybal! Daarentegen staan verantwoord en laagdrempelig bewegen, meedoen, ontmoeten en plezier wel voorop!

Voordat we kunnen starten hebben we wel jouw hulp nodig. Wij zijn opzoek naar (oud-)volleyballers die hier meer van willen weten, want hoe meer behoefte hoe eerder we met de realisatie aan de slag kunnen! Ben jij geïnteresseerd? Of ken jij mensen voor wie dit echt iets is? Stuur dan een mailtje naar VC Aastad, email adres: oldstars@aastad.nl t.a.v. Tonny Aten.

Tonny inventariseert de behoefte en is bezig met de eerste stappen om OldStars volleybal te organiseren binnen VC Aastad. Dus ben je geïnteresseerd en wil je hier meer van weten? Of wil je helpen bij het realiseren van OldStars volleybal bij VC Aastad?

 Laat het Tonny weten!